úterý 7. února 2012

HAMENEI VYHLÁSIL ŽIDOVSKOU GENOCIDU

Vrcholný lídr Íránu ajatollah Ali Khamenei vydal novou doktrínu, ve které vysvětlil, proč je vymazání Izraele z mapy světa zákonné a morálně odůvodnitelné.

"Izrael je rakovinovým nádorem na Blízkém východě", píše Khamenei. "Izrael je satanským dítětem, které používá média a bombardéry. Každý muslim je povinen se ozbrojit v boji proti Izraeli".




"Jak jsem již psal, usurpátor Izrael je vážnou hrozbou pro muslimské státy a islám jako celek. Muslimové z celého světa nesmí promeškat šanci zbavit se tohoto nádoru jednou provždy".


"Prvním krokem musí být totální zničení Izraele. K tomu může Írán využít rakety s plochou drahou letu. Vzdálenost mezi námi je pouhých 2600 km. Můžeme ho smazat ze země za několik minut".

Podle Khamenei, Islámská republika vůbec nemusí čekat až Izrael udeří na jeho jáderná zařízení. Dokonce bez casus belli (případ, akt války - aut.) Írán má dostatečná opodstatnění, aby preventivně udeřil na Izrael.


Podle něj, "obranný jihad" ospravedlňuje zničení Izraele, a Írán musí k tomu připravit všechny muslimy světa.

"Musíme bránit svatou krev muslimů v Palestině všemi prostředky", dodal Khamenei. "Vtrhává-li se nepřítel do muslimských zemí a prolévá-li jejich krev, muslimové musí využít všech možných prostředků k ochraně životů a majetku bratří. K tomu nepotřebujeme svolení soudce", řekl Khamenei.

Khamenei dal opět najevo, že nevidí místo pro židy na Blízkém východě: "Politická dělení států a hranice mezi státy nejsou již aktuální. Jen dělení národů podle jejich krve a víry je dnes legitimní. Krev muslimů musí být oddělena od krve nevěřících".


Materiál připraven podle: http://mignews.com/news/politic/world/070212_42650_87758.html
FEB 7, 2311, Z.G.

Žádné komentáře:

Okomentovat