středa 7. března 2012

ELON-MORE: ODVRÁCEN TERORISTICKÝ ÚTOK

Díky pozornosti dispečerky systému videopozorování a operativní reakci obranného sboru obce a patroly ZAHALu, byl odvrácen teroristický útok v Elon-More (Samaria).
Dispečerka spatřila na monitoru systému videopozorování dvě podezřelé postavy blízko bezpečnostního plotu, který stojí kolem obce. Jakmile o tomto získal zprávu obranný sbor obce a patrola ZAHALu, ihned vyjely na místo.

Dvojice podezřelých osob zjistila, že je odhalena a pokusila se schovat ve vesnici Azmut, která bylo nedaleko Elon-More. Avšak vesničani je neschovali, na jejich bouchání do dveří reagovali, aby šli pryč. Právě toto je zdrželo a umožnilo patrole ZAHALu dopadnout a zadržet dvojici podezřelých. Dvojice pocházela z uprchlického tábora Balata. U zadrřených byly konfiskovány nože.

Zadrženi byli předány policii a SHABAKu k dalšímu vyšetřování. Bojovníci obranného sboru Elon-More a jednotka ZAHALu se dočkaly děkování od obyvatel obce a pochvaly od hlavy regionální rady za operativnost jednání, v jehož důsledku se podařilo odvrátit teroristický čin a dopadnout teroristy.


MAR 7/12, 1344, Z.G.

Žádné komentáře:

Okomentovat