úterý 27. března 2012

SHABAK: TOULOUSKÝ STŘELEC BYL V IZRAELI V ZÁŘÍ 2010


Izraelské úřady potvrdily, že Muhammad Mera skutečně navštívil židovský stát, na jehož území strávil 3 dny. Mera přijel do Izraele z Iordanie a přešel hranici na hradlu u mostu Allenbi.
Budoucí toulouský terorista přijel do Izraele v září roku 2010. Pohraniční služby prověřili Muhammada Meru v obvyklém režimu a nezjistili nic podezřelého, následně mu povolili vjezd na území státu. Informovala o tom 26. března rozhlasová stanice KOL YISRAEL.


Po třech dnech svého pobytu Mera opustil Izrael a zamířil do Afghanistanu.

Je třeba zdůraznit, že Služba obecné bezpečnosti (SHABAK, SHIN BET) nemohla potvrdit informace francouzských zdrojů, podle nichž Mera byl zatčen policisty během svého pobytu v Izraeli. Dříve francouzská média tvrdila, že Mera byl zadržen v Jeruzalémě poté, co se v jeho tašce našel nůž, ale následně byl propuštěn.

Připomeneme, že Muhammad Mera je několikanásobný vrah. 11. března v Toulouse byl zavražděn voják Imad Ibn Ziaten, 15. března v Montobanu byli zavražděni 2 vojáci výsadkářského pluku a jeden byl těžce zraněn. Všichni vojáci bylo severoafrického původu. 19. března v židovské škola OTZAR HA-TORAH byl zabit rabín Jonathan Sandler (30), jeho synové Gabriel (4) a Arie (6), a Miriam Monsonego (8).

22. března po 32hodinovém obležení obydlí teroristy, Muhammad Mera byl zastřelen, nehledě na rozkaz, že má být zajat živý.


MAR 27/12, 1406, Z.G.

Žádné komentáře:

Okomentovat