pátek 20. ledna 2012

VYŠETŘOVATELKA, KTERÁ ZFACKOVALA VRAHA RODINY VOGEL, JE PŘED DISCIPLINÁRNÍM SOUDEM

V noci na 12. března 2011 byla v městečku Itamar zavražděna pětičlenná rodina. Byl zavražděn otec, matka a jejich malé děti.

Téměř za měsíc byli zadrženi obyvatelé malé arabské vesničky Avarta Hakim Auad a Amjad Auad. Bratři byli převezeni k výslechu na policejní stanici v Samarii. Deník Ediot Ahronot píše, že v místnosti pro výslech byla přítomna vyšetřovatelka, jejíž syn se účastnil pátrání po zločincích a jejich následnému zatčení. Jméno vyšetřovatelky se nesděluje, říká se jen, že nedávno byla vyznamenána jako výborný pracovník a je jí okolo 50 let. Podle materiálů předaných disciplinárnímu soudu, když podezřelí byli přivedeni do místnosti, vyšetřovatelka přisla k Amjadu Auadovi a v emocionálním afektu ho vší sílou zfackovala. Tento čin se stal důvodem pro zahájení disciplinárního řízení.


Včera, 19. ledna se uskutečnilo zasedání disciplinárního soudu, které se zúčastnili také kolegové provinivší se policistiky. Ediot Ahronot píše, že ačkoliv všichni svědci jednomyslně vystupovali na straně policistky a také říkali, že všichni přítomní při incidentu zápasili s touhou udělat totéž, soudci disciplinárního soudu považují takové jednání za nepřípustné a udělili vyšetřovatelce důtku.


Materiál připraven podle: http://www.newsru.co.il/israel/20jan2012/fogel_003.html?fb
JAN 20, 1621, Z.G.

Žádné komentáře:

Okomentovat