úterý 17. ledna 2012

NICK KLEG: OSÍDLENECTVÍ V IUDEI A SAMARII - VANDALISMUS!

Nikdy nenavštívivší Izrael, natož Iudeu a Samarii, vicepremiér Velké Británie Nick Kleg označil budování židovských osídlení za vandalismus.
Toto demarše učinil během setkání v Londýne s hlavou administrace arábské autonomii Iudei a Samarii Mahmudem Abbasem (Abu-Mazenem).

Kdyby Nick Kleg měl zájem o zachování svého dojmu liberálního politika a objektivního pozorovatele, snadno by mohl získat zprávu o aktuální situaci v Iudei a Samarii, a to od desítek poslanců evropských států, kteří si dali tu práci a objeli Iudei a Samarii. Zjistili totiž, že všechna obvinění izraelců v utlačování arábů - je mýtem "palestinské" propagandy.
"Navzdory předsudkům, zjistili jsme, že židovské osídlenectví v regiónu má nikoliv dočasný, koloniální, nýbrž stálý charakter. Předsvědčili jsmes se, že tyto (Samarijské) hory chrání Tel-Aviv před hrozbami z východu. Když už ne z hlediska historické spravedlivosti, tak aspoň z hlediska nutné bezpečnosti tato místa musí zůstat pod kontrolou Izraele", řekl Filipp de-Winter, lídr Flanderské strany, belgický poslanec.



Materiál připraven podle materiálů stránek 7kanal.com (http://www.7kanal.com/news.php3?id=286704)
JAN 17/12, 0146, Z.G.

Žádné komentáře:

Okomentovat