úterý 17. ledna 2012

POCHYBOVAT O TOM, KDO PODPÁLIL MEŠITU, JE ŽIVOTU NEBEZPEČNÉ!

Na dům obyvatele vesnice Tuba Zangeria, který vyjádřil myšlenku, že mešita byla podpálena obyvateli venice stříleli neznámí útočníci.



Připomenem, že kampáň přezdívaná Tag-mechir, která je namířena proti boji s "židovským extrémismem" začala právě podpálením mešity v Tuba Zangerii. Tato kampáň stále nabírá na obrátkách.





Obyvatel Tuba Zangeria v interview zpravodajské stanice "2" vyjádřil pochyby o tom, že mešitu mohli podpálit jeho rodáci.



Ještě dřív, téměř hned po incidentu s mešitou, se stejným podezřením vystoupil i hlava obecního úřadu Tuba Zangerii, vysloužilý generál Zwicka Vogel.

Zwicka Vogel dodnes neodmítá svá slova, stejně tak jako nevyjadřuje údiv po faktu střelby  ze samopalu na dům obyvatele, který potvrdil tyto pochyby - údajně takovou je mentalita obyvatel Tuba Zangerii, takové jsou jejich metody "vedení diskuzí" a "řešení sporů".

Podotkneme, že policie se nezabývala vyšetřováním nabídnuté Vogelem verze (a nezačala hned prověřovat její implicitní potvrzení), ani izraelská média neumožnila Vogelovi neustále komentovat události, vedené pod egidou Tag-mechir.



Materál připraven podle: http://www.7kanal.com/news.php3?id=286676
JAN 17/12, 0225, Z.G.

Žádné komentáře:

Okomentovat