pondělí 14. května 2012

MÉDIA: MEDICI OD AL-QAEDY SE UČÍ IMPLANTOVAT VÝBUŠNINY DO TĚLA SHAKHIDŮ

Zaměstnanci západních služeb rozvěkdy mají k dispozici údaje podle nichž lékaři AL-QAEDy, kterým velí skrývající se "hlavní inženýr" této organizace Ibrahim Hasan al-Asiri, pracují na implantování výbušnin do těla budoucích shakhidů.
Jak se již informovalo dříve, z důvodu obáv z teroristických útoků ve výročí likvidace Usamy bin Ladena se zvýšily bezpečnostní opatření na letištích v USA, Evropě a Blízkého východu. Informovalo se, že detektory kovu, kterými disponují bezpečnosntí služby na letištích, nejsou schopny odhálit bomby implantované do lidského těla. Jak je známo, al-Asiri je zodpovědný za pokus o vraždu hlavy saúdské rozvědky prince Muhammada bin Nayifa v roce 2009, ke kterému poslal svého bratra Abdallaha s bombou v řítním otvoru. "Hlavní inženýr AL-QAEDy na Aravijském poloostrově" byl také iniciátorem pokusu o výbuch pasažerského letadla společnosti DELTA AIRLINES, který letěl z Amsterodamu do Detroitu. Připomeneme, že zanedlouho před Vánocemi, terorista Umar Faruq Abdulmutallab, který získal přezdívku "Vánoční terorista", dostal do letadla bombu tak, že ji pronesl v trenýrkách.

CIA se obává, že medici AL-QAEDy se přiblížili nalezení řešení, jak potají a nerušeně pronést bombu do letadla, a že v budoucnu mohou implantovat pentrit (PETN) bezprostředně do těla.

Připomeneme, že minulý týden díky dvojímu agentovi, který má občanství Velké Británie, byla zmařena velká teroristická operace pod vedením AL-QAEDy. Bomba byla vyrobena al-Asirim, jeho spojka předala bombu "shakhidovi" (ve skutečnosti dvojímu agentovi), který ji následně dopravil do jiného státu a předal ji představitelům speciálních služeb.

Podle předběžných informací, výbušné zařízení mělo víc sofistikovaný systém detonace, než bomba, kterou měl u sebe v prosinci 2009 Abdulmutallab.


MAY 14/12, 1711, Z.G.

Žádné komentáře:

Okomentovat