sobota 17. listopadu 2012

KONTRAPROPAGACE: PALESTINSKÉ LŽI O "ZÁSAHU DŮLEŽITÉHO OBJEKTU V TEL-AVIVU"

Islamistický server KAVKAZ-CENTR (Čečensko) lže spolu s HAMASem. Podle infomrací, zveřejněných na stránkách tohoto serveru, v Tel-Avivu byl "zasažen důležitý strategický objekt".
V pátek večer na stránkách čečenských separatistů KAVKAZ-CENTR byla zveřejněn článek pod názvem "Palestinci poprvé dosáhli Jeruzalému a sestřelili letadlo zionistů". Tento článek je nedůvěryhodný.

V pátek byl opravdu ostřelen Jeruzalém, raketa však dopadla v okolí Gush-Etzionu (jižně od izraelské hranice). 

Tvrzení HAMASu o sestřeleném letadle F-16 a BPLA (UAV) byla vyvrácena tiskovou službou ZAHALu.

KAVKAZ-CENTR však následuje stránky HAMASu a šíří tak lživé informace. Tvrdí, že "během pátečních úderů na Tel-Aviv bojové křídlo HAMASu zasáhlo důležitý strategický objekt. Americký novinář A. Klein napsal ve svém Twitteru: "Na Tel-Aviv se znovu útočilo. Vím, kam dopadla raketa, ale orgány bezpečnosti požádali, abych nesdílel místo jejího dopadu. Vím jen, že je to velice důležité místo".

Aaron Klein doopravdy ve svém Twitteru napsal: "Siréna znovu zazněla v Tel-Avivu, utekl jsem do bombového krytu. Vím, kam dopadla, poprosili mě, abych to nešířil. Místo dopadu má velký význam".

Později na stránkách WORLD NET DAILY Klein s odvoláním na zdroje v izraelském ministerstvu obrany umístil přesné informace o tom, že "raketa dopadla do otevřeného terénu, ne na zem, o zraněných či škodách v Tel-Avivu nejsou žádné informace".

Korespondent NEWSRU.CO.IL byl v pátek vedle místa dopadu rakety v okolí Tel-Avivu a potvrzuje informace, předané vojáky americkému novináři.


NOV 17/11, 1232, Z.G. a S.M.

Žádné komentáře:

Okomentovat