čtvrtek 15. listopadu 2012

OSTŘELOVANÝ IZRAEL: ZAHYNULI 3 LIDÉ, 4 ZRANĚNI

V 0900 hodin ráno 2. kanál ITV infomoval o tom, že v důsledku přímého zásahu obytného domu v Kiryat-Malachi palestinským GRADem byli zabiti 3 lidé a zraněno miminko.
Již předtím izraelská internetová média informovala o tom, že v důsledku ostřelování Kiryat-Malachi bylo zraněno nejméně 5 lidí, 3 z nich se nacházejí v kritickém stavu. Podle všeho, nikdo z těžce zraněných nepřežil.

Raketa zasáhla obytný dům na úrovni 3. patra a způsobila značnou škodu, v jejímž důsledku dům se částečně zřítil. Na místě pracují záchranáři a hasiči, domnívají se, že se pod troskami mohou nacházet lidi.

V Ashdodu raketa zasáhla obytný dům. Nikdo nebyl zraněn, jelikož v domě nikdo nebyl. V Ophakimu raketa zasáhla budovu školy, taktéž nebyl nikdo zraněn, jelikož výuka byla zrušena.

Podle 2. televize ITV v Kiryat-Gatu raketa dopadla do centra města.

Armáda se domnívá, že raketové ostřelování zesílí po 0930, během pohřbu velitelé bojového křídla HAMASu Ahmada Jabariho.

UPD: Tisková služba ZAHALu informuje, že IAF udeřily na skupinu palestinských raketometčíků, jež ostřelovala Kiryat-Malachi.
V 0920 ILT začal pohřeb Ahmada Jabariho.



NOV 15/12, 1054, Z.G.

Žádné komentáře:

Okomentovat